Sanyawa karét silikon transparan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk
Karét silikon FUSHITE mangrupikeun jenis karét silikon HTV kelas fumed. Éta hakékatna ngandung polimér silikon sareng pangisi. Éta kapok dina suhu luhur.

Naha milih karét silikon filed kami
Kami nganggo silika FST-430 kami sorangan salaku pangeusi karét silikon.
Sakumaha anjeun terang anu silika filed kami mangrupikeun kaunggulan anu hébat, anu tiasa janten alternatif pikeun Aerosil. FST-430 kami henteu ngan ukur nunjukkeun transparansi anu hadé, tapi ogé tiasa nunjukkeun sipat mékanis anu saé.

Faetures Konci
1. Éta tiasa seueur dianggo dina nyetak sareng ékstrusi.
2. Héséna basisir nyaéta 15 dugi 80
3.Miboga kinerja anu saé dina résistansi suhu luhur, suhu lemah sareng cuaca goréng.

Parameter produk
Fushite nawiskeun dua jinis karét silikon padet: séri FST-80 sareng séri FST-70. Éta sadayana karét silikon kelas fumed. Éta tiasa diolah ku cara konvensional, sapertos ékstrusi, komprési sareng mindahkeun citakan, atanapi cetak suntikan. Aranjeunna cageur dina enas sareng cocog pikeun ngadamel rupa-rupa produk karét silikon.
Cocog pikeun produksi pipa Extruded, profil kabel sareng extruding konvensional sareng produk Calendering.

Séri FST-70 pikeun Extrusions

HGF (1)

HGF (2)

Data di luhur dumasar kana ukuran ieu
Tambihan agén pangubaran: 2,5-Dimethyl-2,5-di (tert-butylperoxy) héksana
Kaayaan uji vulkanisasi sapotong: 175 ℃ × 5min, kaayaan pasca curing: 200 ℃ × 4h.

Bahan-bahan anu aya hubunganana sapertos ieu sayogi, punten kersa ngahubungi kami.
● Lambaran Data Kasalametan Bahan (MSDS) pikeun Karét Silikon Fumed
● Tés FDA pikeun Karét Silikon
● RoHS sareng Uji Bahan Anu Diwatesan Pikeun Karét Silikon
● Bahan-bahan Tés Perhatosan Anu Luhung (SVHC) pikeun Karét Silikon
● Karét Filed berkinerja tinggi (TDS)

Pakét & Pangiriman
1. 20KG / karton
2. 1000KG / Pallet
3. 18tons pikeun FCL 20'GP

Gambar pikeun rujukan anjeun

HGFD (1) HGFD (2)

FAQ
Kami Nyayogikeun sanés ngan ukur produk umum, tapi ogé ngalakukeun produk khusus.
Upami anjeun hoyong terang langkung seueur, punten kersa ngahubungi kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk