Karét Silikon

  • Transparent silicone rubber compound

    Sanyawa karét silikon transparan

    Perkenalan Produk Karét silikon FUSHITE mangrupikeun jenis karét silikon HTV kelas fumed. Éta hakékatna ngandung polimér silikon sareng pangisi. Éta kapok dina suhu luhur. Naha milih karét silikon filed kami. Kami nganggo silikat filed-430 urang sorangan salaku pangeusi karét silikon. Sakumaha anjeun terang anu silika filed kami mangrupikeun kaunggulan anu hébat, anu tiasa janten alternatif pikeun Aerosil. FST-430 kami henteu ngan ukur nunjukkeun transparansi anu hadé, tapi ogé tiasa nunjukkeun sipat mékanis anu saé. Konci Fa ...
  • Platinum Cured Fumed Silicone Rubber HTV silicone rubber

    Platinum Diubaran Filed Silikon Karét HTV karét silikon

    Perkenalan Produk 1. Kelas: HCR Moulding Bahan Karét Silikon Baku 2. Teu karasa: Ti 15-80 Shore A karasa 3. Sertifikasi: ISO9001, SGS, ROHS Naha milih karét silikon fume kami. Kami nganggo silika FST-430 silikon sorangan salaku pangeusi kana karét silikon. Sakumaha anjeun terang anu silika filed kami mangrupikeun kaunggulan anu hébat, anu tiasa janten alternatif pikeun Aerosil. FST-430 kami henteu ngan ukur nunjukkeun transparansi anu hadé, tapi ogé tiasa nunjukkeun sipat mékanis anu saé. Fitur Utama stabilitas termal tinggi ...
  • Food and medical grade HTV silicone rubber compound

    Sanyawa karét silikon kelas dahareun sareng médis HTV

    Perkenalan Produk Karét silikon FUSHITE mangrupikeun jenis karét silikon HTV kelas fumed. Éta hakékatna ngandung polimér silikon sareng pangisi. Éta kapok dina suhu luhur. Kauntungan Kami Kami nganggo silikon fume-FST-430 urang sorangan salaku pangeusi karét silikon. Sakumaha anjeun terang anu silika filed kami mangrupikeun kaunggulan anu hébat, anu tiasa janten alternatif pikeun Aerosil. FST-430 kami henteu ngan ukur nunjukkeun transparansi anu hadé, tapi ogé tiasa nunjukkeun sipat mékanis anu saé. Fitur Produk Résistansi t ...
  • High Tear Resistance Fumed Silicone Rubber HTV Silicon Rubber Raw Material

    Résistansi Cimata Tinggi Dipangkas Karét Silikon HTV Bahan Baku Karét Silikon

    Kauntungan Produk 1. Suhu Tinggi: Karét silikon suhuna lumaku ti -50 ° C dugi ka 250 ° C, éta tiasa dianggo dina gelombang mikro sareng oven. 2. Gampang Dibersihkeun: Karét silikon parantos réngsé ngan butuh cai pikeun ngabersihkeun. 3. Kahirupan Panjang: Karét silikon stabil dina sipat kimia. 4. Lemes sareng Nyaman: Kauntungan tina kalembutan karét silikon, produk citakan anu raoseun keuna, fleksibel pisan sareng henteu cacad. 5. Ramah Lingkungan: Karét silikon henteu ngahasilkeun sareng toksik atanapi hazardo ...
  • Food Grade Fumed Silicone Rubber Raw Material

    Bahan Pangan Bahan Bakar Karét Silikon Karét

    Perkenalan Produk Karét silikon FUSHITE mangrupikeun jenis karét silikon HTV kelas fumed. Éta hakékatna ngandung polimér silikon sareng pangisi. Éta kapok dina suhu luhur. Fitur konci Transparansi tinggi, Kakuatan luhur, lolos prosés anu hadé dina ROHS, ngahontal, Aplikasi LFGB 1. Sagala jinis sundries langsung sareng alat dapur sapertos kapang kuéh, sikat sareng bantal. 2. Sagala jinis cincin segel sareng bantal sapertos botol cai, cincin segel, O ring. 3. Produk kawat listrik sareng kabel umum. 4. ...
  • HTV Silicone Rubber Medical Grade Molding and Extrusion Type Raw Material

    HTV Silikon Karét Médis Kelas Cetakan sareng Bahan Baku Tipe Extrusion

    Perkenalan Produk Karét silikon FUSHITE mangrupikeun jenis karét silikon HTV kelas fumed. Éta hakékatna ngandung polimér silikon sareng pangisi. Éta kapok dina suhu luhur. Naha milih karét silikon filed kami. Kami nganggo silikat filed-430 urang sorangan salaku pangeusi karét silikon. Sakumaha anjeun terang anu silika filed kami mangrupikeun kaunggulan anu hébat, anu tiasa janten alternatif pikeun Aerosil. FST-430 kami henteu ngan ukur nunjukkeun transparansi anu hadé, tapi ogé tiasa nunjukkeun sipat mékanis anu saé. Vulcan ...
  • High transparency high performance fumed silicone rubber

    Kinerja tinggi transparansi tinggi karét silikon fumed

    Perkenalan Produk Karét silikon FUSHITE mangrupikeun jenis karét silikon HTV kelas fumed. Éta hakékatna ngandung polimér silikon sareng pangisi. Éta kapok dina suhu luhur. Fitur konci Éta ngagaduhan extrudability anu saé, transparansi tinggi sareng résistansi konéng, kalayan permukaan anu lancar pikeun produk silikon anu diekstrusi. Metoda vulkanisasi Éta tiasa diubaran ku peroksida ogé platinum. Upami diubaran ku platinum, éta bakal nunjukkeun transparansi anu langkung luhur sareng sipat mékanis anu langkung luhur. Produk ...
  • Platinum HTV Silicon Rubber for LED Silicone Strips

    Karét Silikon Platinum HTV pikeun Jalur Silikon LED

    Perkenalan Produk Karét silikon FUSHITE mangrupikeun jenis karét silikon HTV kelas fumed. Éta hakékatna ngandung polimér silikon sareng pangisi. Éta kapok dina suhu luhur. Fitur Utama Transparansi tinggi milik pangolahan anu saé Gampang démo Lulus sértipikasi ROHS, ngahontal sareng FDA. Metoda vulkanisasi Éta tiasa diubaran ku peroksida atanapi platinum. Bahan ngagabungkeun kaunggulan karét silikon tujuan umum sareng bahan karét silikon cair tambihan-nambihan, nami ...
  • High transparent silicone rubber Fumed silicone rubber

    Karét silikon transparan tinggi karét silikon Fumed

    Perkenalan Produk Kisaran atos matérial nyaéta 15-80 Shore A, kalayan résistansi anu saé pikeun kinerja suhu luhur sareng handap (tina -50 ℃ ka + 250 ℃), tahan cuaca, kinerja listrik, sareng sajabana Aplikasi Produk seueur dianggo dina éléktronika sareng alat-alat listrik, cocog pikeun sagala jinis kibor, sundries, kawat listrik & kabel, tabung, O-ring umum, gasket, segel, jsb Parameter produk Fushite nawiskeun dua jinis karét silikon padet: séri FST-80 sareng FS ...
  • High transparent heat-resistant organic HTV silicone rubber raw material

    Bahan baku karét silikon HTV tahan panas transparan tinggi

    Perkenalan Produk Karét silikon FUSHITE mangrupikeun jenis karét silikon HTV kelas fumed. Éta hakékatna ngandung polimér silikon sareng pangisi. Éta kapok dina suhu luhur. Seueur dianggo dina éléktronika, alat-alat rumah tangga, pasokan médis, produk murangkalih murangkalih, lampu LED, kendaraan énergi énggal sareng industri sanés .. Parameter produk Fushite nawiskeun dua jinis karét silikon padet: séri FST-80 sareng séri FST-70. Éta sadayana karét silikon kelas fumed. Éta tiasa diolah b ...
  • High Transparent HTV Silicon Rubber

    Karét Transparan Tinggi HTV Silicon

    Perkenalan Produk Karét silikon FUSHITE mangrupikeun jenis karét silikon HTV kelas fumed. Éta hakékatna ngandung polimér silikon sareng pangisi. Éta cageur dina suhu luhur. Elastomer silikon fleksibel dina suhu handap sareng tahan panas sareng sepuh (radiasi UV sareng ozon). Sareng bahan na gampang diolah sareng ngagaduhan sipat mékanis anu saé anu tetep henteu robih dina kisaran suhu anu lega. Aranjeunna ngagaduhan rasa nétral sareng sacara biologis henteu réaktif. Dipaké dina seueur industri ...
  • FST Fumed Silica Silicone rubber Food Grade HTV Silicone

    FST Filed Silica Silikon karét Dahareun Kelas HTV Silikon

    Perkenalan Produk Kisaran karasa tina séri ieu 15-80A, kalayan tahan panas, transparan, gampang ngolah, gampang demold sareng kakuatan cimata anu sae sareng sajabana Produk umumna dianggo ngadamel leungeun baju pelindung ogé bagian éléktronik, aplikasi kontak kadaharan, bagian otomotif , roller, bagian alat-alat rumah tangga sareng produk sanés. Naha milih karét silikon filed kami. Kami nganggo silikat filed-430 urang sorangan salaku pangeusi karét silikon. Sakumaha anjeun terang anu silika filed kami nyaéta ...
12 Teras> >> Halaman 1/2