Produk

  • Fumed Silica FST- 150 – Pyrogenic Silica for Paints and Coatings, Silicone Rubber, Adhesive and Sealants Product

    Filed Silica FST- 150 - Silica Pyrogenik pikeun Cét sareng Palapis, Karét Silikon, Produk Perekat sareng Sealants

    Klasifikasi: Agén Pembantu Kimia No CAS.: 112945-52-5 Nami sanésna: Silicon Dioxide MF: SiO2 EINECS No.izay15-684-8 Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Kelas Standar: Kelas Kelas Kamurnian: 99.8% Penampilan: Bodas Aplikasi Bubuk Nano-Scaled: Percetakan & Ink; Palapis; Sealants; Karét, Nyitak & Tinta; Palapis; Sealants; Ngaran Merek Karét: FST Modél Nomer: FST-150 Area permukaan spésifik (BET): 150 ± 25 pH dina dispersi 4%: 4.0-4.5 Karugian dina pangeringan (2 jam dina 105 ℃): ≤2.0% Karugian dina hurung ...
  • FST fumed silica for agriculture industry

    FST ngasah silika pikeun industri tatanén

    Bubuka FST fika silika mangrupikeun modifikasi rééhologi pikeun formasi péstisida cair. Bahan aktif anu leyur dina formulasi péstisida cair nunjukkeun épék pangaturan sareng épisiensi anu ngirangan. Ku cara stabilisasi bahan aktif dina formulasi cair sareng panyaluyuan viskositas ku ngabentuk jaringan tilu diménsi kakait silika fumed. Pasipatan * Nguatkeun pangisi dina elastomer * Anti netep, anti kendur sareng agén penebalan * Kontrol rééhologi sareng agén thixotropic * Free fl ...
  • Cabosil Eh5 Fumed Silica Perfect Substitutes Fumed Silica 380

    Cabosil Eh5 Fumed Silica Perfect Substitutes Fumed Silica 380

    Karakteristik FST-380 mangrupikeun silika filed hidropil sareng luas permukaan khususna sakitar 380 m2 / g. Pasipatan Nguatkeun pangisi dina elastomer Anti-netepan, kentel sareng anti-sagging agén Rheology sareng kontrol thixotropy dina sistem cair Bantuan aliran gratis sareng bantosan anti caking pikeun bubuk transparansi anu alus dina résin poliéster henteu jenuh Aplikasi Palapis & Lukisan Karét silikon sareng elastomer UPR Adéatip anu sanés sareng Sealants Percetakan tinta Produk Aplikasi Sertipikat Packin ...
  • Fumed Silica FST-200 Nano Silicon Powder

    Filed Silica FST-200 Nano Silicon Bubuk

    Spésifikasi: Fumed Silica Comparative Table FST Wacker Cabot Evonik TOKUYAMA OCI FST-150 V15 / V15A LM-150 / LM-150D Aerosil 150 QS10 K-150 FST-200 N20 M-5 / M-7D Aerosil 200 QS102 / QS20 K-200 FST-300 T30 H-5 Aerosil 300 QS30 K-300 FST-380 T40 EH-5 Aerosil 380 QS40 K-380 FST-430 T40 EH-5 Aerosil 380 QS40 K-380 Karakteristik pikeun FST-200 Aplikasi Tipis Dina Cét & Palapis Ningkatkeun résistansi hawa, résistansi goresan sareng kinerja leveling. Dina Perekat & Sealan ...
  • Amorphous Powder Fumed Silica FST-380

    Bubuk Amorf Filed Silica FST-380

    Karakteristik FST, nami mérek kami silikat fumed, mangrupikeun bubuk anu bodas, bodas sareng amorf. Éta ogé dicirikeun ku ukuran partikel sub-mikron na, morfologi bola, luas permukaan khusus anu luhur, purity luhur sareng kimia permukaan unik. Pasipatan ieu ngamungkinkeun FST dianggo dina sababaraha aplikasi industri. Masing-masing partikel ukuranna beda-beda ti diaméterna 7 dugi 40 nm, sareng kisaran 100 dugi 400 m2 / g dina luas permukaan khusus kalayan BET. Ukuran partikel silika filed tiasa dirobih ku ...
  • Fumed Silica FST-200 for Sealants and Adhesives

    Filed Silica FST-200 pikeun Sealants and Adhesives

    FST silika fume nyaéta silika fume amorf, dihasilkeun ku hidrolisis fase uap tina Silicon Tetrachl dina seuneu hidrogén sareng oksigén, produk anu dihasilkeun murni, xray amorf. Silicon Dioksida (SiO2). Silika fume fume nyaéta silika pyrogenik amorf murni, henteu-toksik sareng henteu kaduruk atanapi kaduruk. Ukuran partikel aslina antara 7-40 nm, éta ngagaduhan kagiatan permukaan anu luhur. Éta tiasa seueur dianggo salaku nguatkeun, kentel, thixotropic, matting, defoaming UV sterilization jsb Characteris ...
  • Fumed Silica FST- 380 – Pyrogenic Silica for liquid silicone rubber LSR

    Filed Silica FST- 380 - Pyrogenic Silica pikeun karét silikon cair LSR

    Karakteristik FST-380 mangrupikeun silika filed hidropil sareng luas permukaan khususna sakitar 380 m2 / g. Aplikasi Parameter Téknis Palapis & Lukisan Karét silikon sareng Film elastomer Lainnya & UPR Perekat & Sealants Nyetak tinta Pasipatan * Nguatkeun pangisi dina elastomer * Anti netep, anti sagging sareng agén kentel * Kontrol réologi sareng agén thixotropic * Bantuan aliran gratis sareng anti caking bantuan pikeun bubuk * Tinggi résistansi cimata bungkus & Pangiriman 10kg / Kantong; Bodas kra ...
  • Fumed Silica FST- 200 for Gel battery

    Fumed Silica FST- 200 pikeun batré Gél

    Karakteristik FST nyaéta silika fume amorf, dihasilkeun ku hidrolisis fase uap tina Silicon Tetrachl dina seuneu hidrogén sareng oksigén, produk anu dihasilkeun murni, xray amorf. Silicon Dioksida (SiO2). FST nyaéta silika pyrogenik amorf murni, henteu-toksik sareng henteu kaduruk atanapi kaduruk. Ukuran partikel aslina antara 7-40 nm, éta ngagaduhan kagiatan permukaan anu luhur. Éta tiasa seueur dianggo salaku nguatkeun, kentel, thixotropic, matting, defoaming UV sterilization jsb Aplikasi Silicon ...
  • Fumed Silica FST- 150 Silica fume (SiO2)

    Filed Silica FST- 150 Silica fume (SiO2)

    Karakteristik Silika filed mangrupikeun partikel anu alit pisan kalayan luas permukaan anu luhur, purity tinggi, sareng kacenderungan ngawangun ranté dina prosés pembuatan kimia. Partikel dibentuk ku nyuntikkeun chlorosilanes, sapertos silikon tetrachloride, kana seuneu hidrogén sareng hawa. Réaksi anu mastikeun ngahasilkeun fika silika sareng hidrogén klorida. Formula Kimia Silika Fumed: SiO2 Nami Kimia: Sintétik Amorfus Silikon Dioksida, Aplikasi Tanpa Kristal- Silika filed digunakeun dina lam ...
  • Fumed Silica FST- 150 from Fushite for adhesives and sealants

    Filed Silica FST- 150 ti Fushite pikeun perekat sareng sealant

    Karakteristik FST-150 nyaéta silika filed hidrofilik kalayan luas permukaan khususna sakitar 150 m2 / g. Parameter Produk Kalayan silikon FST filed ti Fushite, anjeun tiasa ngahasilkeun perekat kualitas luhur anu épéktip pikeun sambungan anu tiasa diandelkeun. Kaunggulan silika pikeun perekat sareng sealant ● Ngaronjatkeun sipat rééhologis sareng mékanis ● Agén anti sédiménasi pikeun stabilitas panyimpenan ditingkatkeun ● Ngaronjatkeun pamrosesan ● Kesesuaian pikeun perekat sareng sealant anu transparan pisan ...
  • FST-200 HYDROPHILIC FUMED SILICA

    FST-200 HYDROPHILIC FUMED SILIKA

    FST Fumed Silica Nyayogikeun Keuntungan Ningkatkeun Kauntungan Fushite, produser silika fumed anu ngarah di dunya, nawiskeun portopolio lengkep hidrofobik sareng hidrofilik tingkat anu ngalayanan seueur industri sareng aplikasi. Dirojong ku mangpuluh-puluh taun pangalaman sareng keahlian téknis langsung, FST fica silica masihan panguatan anu luar biasa, kontrol rééhologi sareng polah salaku aditif aliran bébas dina bubuk. FST Hydrophilic Fumed Silica nyaéta: ● Henteu diubaran sareng gaduh kairut anu kuat pikeun cai ● Mangpaat pikeun anu ...
  • FST Fumed Silica Thixotropic Powder

    Bubuk FST Filed Silica Thixotropic

    Karakteristik Kamurnian luhur: silika fst fumed didamel nganggo bahan baku anu paling dimurnikeun dina kadali prosés anu ketat. Dispersi tinggi: microparticles silika FST filed didamel ngaliwatan réaksi pelepasan uap sareng ngabentuk aglomerat leupas. Ku bubarkeun sacara moderat, dimungkinkeun pikeun bubarkeun partikel anu langkung alit tibatan kisaran panjang gelombang cahaya anu katingali. Daérah permukaan khusus: Daérah permukaan khusus pikeun silika fumed umumna sakitar 50-500m2 / g, kalayan partikel primér ...
1234 Teras> >> Halaman 1/4