Sejarah & Pangwangunan

Zhejiang Fushite Group asalna didirikeun taun 1992 salaku Jiangshan Fushite Chemical Co., Ltd. Salami sajarah anu ngalangkungan langkung 30 taun, Fushite parantos janten perusahaan profesional dina panilitian, pamekaran sareng pembuatan bahan-bahan énggal dumasar silikon.
Ngadegkeun 'Jiangshan Fushite Chemical Co., Ltd' pikeun ngahasilkeun pelembut silikon di Kota Jianshan, Propinsi Zhejiang.

1999
1999

Dileler 'Quzhou Private Private Enterprise' ku Pamaréntah Kota Quzhou. Dilélérkeun 'Industri Kimia Raja 1998' ku Pamaréntah Kota Jianshan.

2003
2003

Tuan Xi Jinping, teras Sékretaris Panitia Propinsi Zhejiang, ayeuna janten présidén nagara urang, mariksa yayasan Zhejiang Fushite Silicon dumasar Bahan Industri anu ayana di Quzhou Hi-tech Park.

2004
2004

Ngadegkeun Zhejiang Fushite Group Co., Ltd.

2006
2006

Zhejiang Fushite Group dilélérkeun "2006 Credit Hon jujur ​​Enterprise" ku Asosiasi Perbankan Provinsi.

2007
2007

Ngadegkeun Zhejiang Fushite Silicon Co., Ltd, utamina salaku perusahaan manufaktur sareng penjualan tina silika fumed.

2010
2010

Zhejiang Fushite Silicon Co., Ltd dilélérkeun '2009 Labority Security Integrity Unit Class A'.

2011
2011

Ngayakeun proyek inovasi téhnologis propinsi 'Pengembangan Proses Produksi Anyar Filed Silica', sareng proyek éta parantos disahkeun ku rapat para ahli anu diayakeun ku Komisi Téknologi Ékonomi sareng Informasi kota. Zhejiang Fushite Silicon Co., Ltd dileler salaku 'The kasalapan Batch of Municipal Enterprise Technology Center'.

2012
2012

Ngayakeun proyek inovasi téhnologis propinsi 'Pengembangan Proses Produksi Anyar Filed Silica', sareng proyek éta parantos disahkeun ku rapat para ahli anu diayakeun ku Komisi Téknologi Ékonomi sareng Informasi kota. Zhejiang Fushite Silicon Co., Ltd dileler salaku 'The kasalapan Batch of Municipal Enterprise Technology Center'.

2012
2012

Mérek dagang 'Fushite' merek softener terus diidentifikasi minangka 'Dagang Merek Terkenal Provinsi'.

2013
2013

Didaptarkeun salaku unit pilot komprehensif ngeunaan inovasi téknologi industri bahan fluor sareng silikon anyar ku pamaréntah propinsi. Diotorisasi pikeun nyetél "Fushite Research Institute of hilir Produk Silikon Organik di Propinsi".

2014
2014

Zhejiang Fushite Silicon Co., Ltd diaku salaku "Perusahaan Inovatif Kotamadya"

2015
2015

Zhejiang Fushite Group Co., Ltd dileler salaku pusat téknologi perusahaan propinsi.

2016
2016

Zhejiang Fushite Silicon Co., Ltd. disatujuan salaku perusahaan teknologi tinggi nasional.

2020
2020

Kéngingkeun tanda kualitas standar T / ZZB 1420-2019 di Propinsi Zhejiang, anu ngagambarkeun standar kualitas luhur silika fumed di Cina.