Warta

  • The scope of use of fumed silica and the amount of action added

    Ruang lingkup panggunaan silika fumed sareng jumlah tindakan anu ditambihan

    Aplikasi dina umpan Filed silika ngagaduhan adsorpsi anu kuat sareng sipat nyerep uap kusabab ukuran partikel na anu alit, luas permukaan khusus anu ageung sareng struktur jaringan tilu diménsi anu unik. Dina industri pakan, mineral premixes, vitamin premixes sareng bubuk aditif sanés henteu tiasa ngalir ...
    Maca deui
  • Fumed silica used in epoxy resins

    Silika fume dipaké dina résin epoxy

    Naon résin epoxy? Résin Epoxy mangrupakeun istilah umum pikeun kelas polimér anu ngandung langkung ti dua gugus epoksi dina molekul. Mangrupikeun produk kondensasi epichlorohidin sareng bisphenol A atanapi polyol. Éta résin thermosetting kusabab kagiatan kimia gugus epoksi, anu ...
    Maca deui
  • The application of fumed silica in the cosmetics industry

    Aplikasi tina silika fumed dina industri kosmétik

    Silika Fumed mangrupikeun silika amorf teu aya tingkat nano kalayan ukuran partikel leutik, distribusi ukuran partikel seragam, luas permukaan khusus anu ageung, sareng aktivitas permukaan luhur; Nalika silika fumed dilebetkeun kana sistem cair, beungkeut hidrogén kabentuk antara sil ...
    Maca deui
  • Zhejiang Fushite Silicon Co., Ltd parantos disahkeun kana ISO45001: 2018

    ZHEJIANG FUSHITE SILICONE CO., LTD parantos komitmen pikeun nyayogikeun padamelan kalayan perlindungan anu efektif, tempat anu aman sareng séhat. Éta salawasna taat kana konsép kaamanan "sadaya kacilakaan tiasa dicegah" sareng kabijakan SHE tina "aman sareng séhat, ramah lingkungan, pa lengkep ...
    Maca deui
  • ZHEJIANG FUSHITE SILICON CO., LTD kéngingkeun 'ZHEJIANG MADE' Sertifikasi sertifikasi tanda kualitas industri silika fumed

    Dina raraga nyiptakeun standar kualitas kinerja anu langkung saé, sapinuhna nyumponan sarat khusus konsumén, sareng ngagedékeun pasar bisnis silika fumed, ZHEJIANG FUSHITE SILICON CO., LTD ngaluncurkeun sertifikasi kualitas industri silika fume 'ZHEJIANG MADE' dina Juli 2020. Kalayan anu luhur prio ...
    Maca deui
  • Kasempetan sareng tantangan dina pasar silika global

    Data tren industri global pangénggalna nunjukkeun yén paménta pikeun silika fumed high-end naék dina 2021. Numutkeun laporan panilitian ku Global Market Insight, pasar silika fume global diperkirakeun janten $ 1,59 milyar dina 2020, sareng diperkirakeun ngaleuwihan $ 2.3 milyar ku 2026. The CAG ...
    Maca deui