Karét silikon transparan tinggi karét silikon Fumed

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk
Kisaran karasa bahanna 15-80 Shore A, kalayan résistansi anu saé pikeun kinerja suhu luhur sareng handap (tina -50 ℃ ka + 250 ℃), tahan cuaca, kinerja listrik, jst.
Aplikasi
Produk seueur dianggo dina alat-alat éléktronik sareng listrik, cocog pikeun sagala jinis kibor, sundries, kawat listrik & kabel, tabung, O-ring umum, gasket, segel, jsb.
Parameter produk
Fushite nawiskeun dua jinis karét silikon padet: séri FST-80 sareng séri FST-70. Éta sadayana karét silikon kelas fumed. Éta tiasa diolah ku cara konvensional, sapertos ékstrusi, komprési sareng mindahkeun citakan, atanapi cetak suntikan. Aranjeunna cageur dina enas sareng cocog pikeun ngadamel rupa-rupa produk karét silikon.

Produk dina séri FST-80 ngagaduhan tingkat transparansi anu luhur, sipat fisik anu saé pisan & résistansi konéng sareng kaolahan anu saé, anu langkung saé tibatan karét silikon anu diasarkeun di pasar.

Produk dina séri FST-70 ngagaduhan transparansi anu langkung luhur sareng mangrupikeun sipat mékanis anu luar biasa digabungkeun sareng produktivitas anu luhur, anu tiasa dianggo pikeun ngadamel strip lampu LED transparansi tinggi, tabél kelas médis

Séri FST-80 pikeun Extrusion

80

Data di luhur dumasar kana ukuran ieu
Tambihan agén pangubaran: 2,5-Dimethyl-2,5-di (tert-butylperoxy) héksana
Kaayaan uji vulkanisasi sapotong: 175 ℃ × 5min, kaayaan pasca curing: 200 ℃ × 4h.

Bahan-bahan anu aya hubunganana sapertos ieu sayogi, punten kersa ngahubungi kami.
● Lambaran Data Kasalametan Bahan (MSDS) pikeun Karét Silikon Fumed
● Tés FDA pikeun Karét Silikon
● RoHS sareng Uji Bahan Anu Diwatesan Pikeun Karét Silikon
● Bahan-bahan Tés Perhatosan Anu Luhung (SVHC) pikeun Karét Silikon
● Karét Filed berkinerja tinggi (TDS)

Pakét & Pangiriman
1. 20KG / karton
2. 1000KG / Pallet
3. 18tons pikeun FCL 20'GP

Gambar pikeun rujukan anjeun

HGFD (1) HGFD (2)

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk