Karét Transparan Tinggi HTV Silicon

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk
Karét silikon FUSHITE mangrupikeun jenis karét silikon HTV kelas fumed. Éta hakékatna ngandung polimér silikon sareng pangisi. Éta cageur dina suhu luhur.

Elastomer silikon fleksibel dina suhu handap sareng tahan panas sareng sepuh (radiasi UV sareng ozon). Sareng bahan na gampang diolah sareng ngagaduhan sipat mékanis anu saé anu tetep henteu robih dina kisaran suhu anu lega. Aranjeunna ngagaduhan rasa nétral sareng sacara biologis henteu réaktif.

Dipaké dina seueur industri
● rékayasa otomotif sareng mékanis
● Éléktronika sareng rékayasa listrik
● Tékstil
● Tulisan orok
● Produk médis
● Peralatan rumah tangga sareng konsumén
● Artikel olahraga sareng gaya hirup
● Pembuatan kapang sareng percetakan pad
● Sealants dina industri konstruksi.

Metoda vulkanisasi
Éta tiasa diubaran ku péroxida atanapi platinum.
Bahan ngagabungkeun kaunggulan karét silikon tujuan umum sareng bahan karét silikon cair tambihan, nyaéta sipat mékanis anu luar biasa kalayan hasil anu tinggi.

Parameter produk
Fushite nawiskeun dua jinis karét silikon padet: séri FST-80 sareng séri FST-70. Éta sadayana karét silikon kelas fumed. Éta tiasa diolah ku cara konvensional, sapertos ékstrusi, komprési sareng mindahkeun citakan, atanapi cetak suntikan. Aranjeunna cageur dina enas sareng cocog pikeun ngadamel rupa-rupa produk karét silikon.
Produk dina séri FST-70 ngagaduhan transparansi anu langkung luhur sareng nyaéta sipat mékanik anu luar biasa digabungkeun sareng produktivitas anu luhur.

Séri FST-70 pikeun Extrusion

FDFERT (1) FDFERT (2)

Data di luhur dumasar kana ukuran ieu
Tambihan agén pangubaran: 2,5-Dimethyl-2,5-di (tert-butylperoxy) héksana
Kaayaan uji vulkanisasi sapotong: 175 ℃ × 5min, kaayaan pasca curing: 200 ℃ × 4h.

Bahan-bahan anu aya hubunganana sapertos ieu sayogi, punten kersa ngahubungi kami.
● Lambaran Data Kasalametan Bahan (MSDS) pikeun Karét Silikon Fumed
● Tés FDA pikeun Karét Silikon
● RoHS sareng Uji Bahan Anu Diwatesan Pikeun Karét Silikon
● Bahan-bahan Tés Perhatosan Anu Luhung (SVHC) pikeun Karét Silikon
● Karét Filed berkinerja tinggi (TDS)

Pakét & Pangiriman
1. 20KG / karton
2. 1000KG / Pallet
3. 18tons pikeun FCL 20'GP

Gambar pikeun rujukan anjeun

HGFD (1) HGFD (2)


FAQ

Q: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?
A: Grup ZheJiang Fushite mangrupikeun produsen profesional bahan berbasis silikon di Kota Quzhou, Propinsi Zhejiang Cina kalayan langkung ti 30 taun.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Sacara umum, éta peryogi 3-7 dinten upami barangna aya dina saham. Orit nyaéta 15-20 dinten upami barangna henteu di stock, éta numutkeun jumlahna.

Q: Naha anjeun nyayogikeun conto? éta gratis atanapi tambahan?
A: Leres, kami tiasa nawiskeun sampel 1-2 kg kanggo biaya gratis tapi henteu mayar biaya pengiriman.

T: Naon istilah pamayaran anjeun?
A: Pamayaran <= 1000USD, 100% T / T sateuacana. Pamayaran> = 1000USD, éta tiasa 30% T / T sateuacana, sareng pambayaran saimbang sateuacan dikintun.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk