Kualitas tinggi transparan kualitas luhur bahan baku karét silikon HTV Kanggo médis

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk
Karét silikon FUSHITE mangrupikeun jenis karét silikon HTV kelas fumed. Éta hakékatna ngandung polimér silikon sareng pangisi. Éta kapok dina suhu luhur.

Naha milih karét silikon filed kami
Kami nganggo silika FST-430 kami sorangan salaku pangeusi karét silikon.
Sakumaha anjeun terang anu silika filed kami mangrupikeun kaunggulan anu hébat, anu tiasa janten alternatif pikeun Aerosil. FST-430 kami henteu ngan ukur nunjukkeun transparansi anu hadé, tapi ogé tiasa nunjukkeun sipat mékanis anu saé.

Metoda vulkanisasi
Éta tiasa diubaran ku péroxida atanapi platinum.
Bahan ngagabungkeun kaunggulan karét silikon tujuan umum sareng bahan karét silikon cair tambihan, nyaéta sipat mékanis anu luar biasa kalayan hasil anu tinggi.

Parameter produk
Fushite nawiskeun dua jinis karét silikon padet: séri FST-80 sareng séri FST-70. Éta sadayana karét silikon kelas fumed. Éta tiasa diolah ku cara konvensional, sapertos ékstrusi, komprési sareng mindahkeun citakan, atanapi cetak suntikan. Aranjeunna cageur dina enas sareng cocog pikeun ngadamel rupa-rupa produk karét silikon.

Produk dina séri FST-80 ngagaduhan tingkat transparansi anu luhur, sipat fisik anu saé pisan & résistansi konéng sareng kaolahan anu saé, anu langkung saé tibatan karét silikon anu diasarkeun di pasar.

Produk dina séri FST-70 ngagaduhan transparansi anu langkung luhur sareng mangrupikeun sipat mékanis anu luar biasa digabungkeun sareng produktivitas anu luhur, anu tiasa dianggo pikeun ngadamel strip lampu LED transparansi tinggi, tabél kelas médis

Séri FST-70 pikeun Moulding

70 (1) 70 (2)

Data di luhur dumasar kana ukuran ieu
Tambihan agén pangubaran: 2,5-Dimethyl-2,5-di (tert-butylperoxy) héksana
Kaayaan uji vulkanisasi sapotong: 175 ℃ × 5min, kaayaan pasca curing: 200 ℃ × 4h.

Bahan-bahan anu aya hubunganana sapertos ieu sayogi, punten kersa ngahubungi kami.
● Lambaran Data Kasalametan Bahan (MSDS) pikeun Karét Silikon Fumed
● Tés FDA pikeun Karét Silikon
● RoHS sareng Uji Bahan Anu Diwatesan Pikeun Karét Silikon
● Bahan-bahan Tés Perhatosan Anu Luhung (SVHC) pikeun Karét Silikon
● Karét Filed berkinerja tinggi (TDS)

Pakét & Pangiriman
1. 20KG / karton
2. 1000KG / Pallet
3. 18tons pikeun FCL 20'GP

Gambar pikeun rujukan anjeun

HGFD (1) HGFD (2)

FAQ
Q: Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrik?
A: Grup ZheJiang Fushite mangrupikeun produsen profesional bahan berbasis silikon di Kota Quzhou, Propinsi Zhejiang Cina kalayan langkung ti 30 taun.

Q: Dupi anjeun tiasa nyayogikeun jasa OEM pikeun konsumén?
A: Leres, urang tiasa

Q: Iraha bakal dikirimkeun barang saatos mayar?
A: Dina 7 dinten saatos mayar dikonfirmasi. Langkung 1 ton, mangga konsultasi kami.

Q: Naon kaunggulan produk anjeun?
A: Ngagunakeun silika fumed kualitas luhur salaku pangisi, henteu bau anu aneh, tingkat transparansi anu luhur, sipat fisik anu saé & résistansi konéng sareng kaolahan anu saé. Éta lumaku pikeun produk anu dicetak sareng tiasa dianggo dina produk kelas kontak kadaharan kalayan sarat pisan pikeun transparansi anu luhur, sapertos: puting, iteuk gigit, jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk