Filed Silica FST- 150 Silica fume (SiO2)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ciri-cirina
Silika fume mangrupikeun partikel anu alit pisan kalayan luas permukaan anu luar biasa, kasucian luhur, sareng kacenderungan ngawangun ranté dina prosés pembuatan kimia. Partikel dibentuk ku nyuntikkeun chlorosilanes, sapertos silikon tetrachloride, kana seuneu hidrogén sareng hawa. Réaksi anu mastikeun ngahasilkeun fika silika sareng hidrogén klorida.
Silika Fumed Formula Kimia: SiO2
Ngaran Kimia: Sintétik Amorf Silikon Dioksida, Kristal bébas

Aplikasi
Silika fume digunakeun dina aplikasi laminating sareng gelcoat, sareng nyayogikeun kendali réologi anu pas, nalika ngahontal panyukuran gunting optimum sareng ningkatkeun aplikasi pamakean akhir.

Silika fumed ngagaduhan dua fungsi utami. Penguatan ningkatkeun kakuatan sababaraha bahan, ngamungkinkeun aranjeunna dianggo dina sajumlah aplikasi anu langkung ageung saluyu sareng kabutuhan pangguna anu pasti. Kontrol rééhologi ngamungkinkeun para nasabah pikeun nyaluyukeun viskositas hiji sistem kana sarat nyalira.

Silika fumed berfungsi salaku agén penebal universal, kandel dina susu, sareng agén anticaking dina katuangan bubuk. Sapertos gél silika, éta berfungsi salaku bahan pengering. Hal ieu digunakeun dina kosmétik pikeun sipat cahaya-nyebarkeunana. Ieu dianggo salaku bahan anu kasar, dina produk sapertos odol. Kagunaan sanés kalebet pangisi dina silikon elastomer sareng panyaluyuan viskositas dina cét, palapis, tinta percetakan, perekat, kosmétik, sealant, perlengkapan mandi, tuangeun, inuman sareng résin poliéster henteu jenuh.

Parameter Produk
FST-150

Pakét & Pangiriman
10kg / Kantong; Kantong kertas kraft bodas,
Pikeun 20 GP éta tiasa ngamuat produk 2200kg kalayan 10 palét, 22bags / palét;
Pikeun 40 GP éta tiasa ngamuat produk 2400kg kalayan 20 palét, 22 kantong / palét;
Pikeun 40 HQ éta tiasa ngamuat produk 4800kg kalayan 20 palét, 24 kantong / palét

Silika Fumed Nomer CAS:
1) CAS No. 112945-52-5 (Husus)
2) CAS No. 7631-86-9 (Umum)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk