Filed Silica FST- 150 - Silica Pyrogenik pikeun Cét sareng Palapis, Karét Silikon, Produk Perekat sareng Sealants

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Klasifikasi: Agén Pembantu Kimia
No CAS.: 112945-52-5
Ngaran séjén: Silicon Dioxide
MF: SiO2
EINECS No.umd15-684-8
Tempat Asalna: Zhejiang, Cina
Standar Kelas: Kelas Industri
Kasucian: 99,8%
Penampilan: Bubuk Nano-Scaled Bodas
Aplikasi: Percetakan & Tinta; Palapis; Sealants; Karét, Nyitak & Tinta; Palapis; Sealants; Karét
Ngaran mérek: FST
Nomer modél: FST-150
Area permukaan spésifik (BET): 150 ± 25
PH dina dispersi 4%: 4.0-4.5
Karugian dina pangeringan (2 jam dina 105 ℃): ≤2.0%
Kaleungitan ignition (2 jam dina 1000 °): ≤2.5%
Résidu saringan (45μm): ≤250mg / kg
Silika eusi (bahan hurung): ≥99.8%
Kapadetan dicét (2 jam dina 105 ℃): 40 ~ 60g / dm2
Jenis: bahan nano
Panjelasan Produk
Ciri-cirina
FST-150 nyaéta silika filed hidropil sareng luas permukaan khususna sakitar 150 m2 / g.
Aplikasi
Palapis & Lukisan
Karét silikon sareng elastomer Lainnya
Pilem & UPR
Perekat & Sealants
Mangsi percetakan
Pasipatan
* Nguatkeun pangisi dina elastomer
* Anti ngabéréskeun, anti sagging sareng agén kentel
* Kontrol rééhologi sareng agén thixotropic
* Bantuan aliran gratis sareng bantosan anti caking kanggo bubuk
* Résistansi cimata tinggi

Parameter Produk
FST-150

Aplikasi Produk
TYJ (2)

Sertipikat
CER

Pakét & Pangiriman
10kg / Kantong; Kantong kertas kraft bodas,
Pikeun 20 GP éta tiasa ngamuat produk 2200kg kalayan 10 palét, 22bags / palét;
Pikeun 40 GP éta tiasa ngamuat produk 2400kg kalayan 20 palét, 22 kantong / palét;
Pikeun 40 HQ éta tiasa ngamuat produk 4800kg kalayan 20 palét, 24 kantong / palét

FAQ:
1. Dupi perusahaan anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
Pabrikan. Kami parantos nalungtik sareng ngadamel fica silika salami 30 taun. Kami pabrik luhur silika fumed kalayan prosés manufaktur anu saé sareng stabil di Cina

2. Naon bahan baku utamina?
Silika filed disintésis ku piramidolisis silikon tetrachloride dina seuneu hidrogén sareng oksigén. Bahan baku utama kami nyaéta silikon tetrachloride.

3. Naon aplikasi utama?
Silika fume utamina diterapkeun dina bidang HTV, RTV, perekat cair éléktronik, perekat, agén defoaming, mangsi sareng lapisan, tuangeun sareng ubar, kimia kimia, susukan sato, lukisan sareng sajabina.

4. Naon pangaruh anu aya hubunganana sareng silika fumed?
Nalika silika fumed dianggo salaku pangisi atanapi aditif, éta ngabantosan dina penebalan, penguatan, transparansi, aliran bébas, thixotropy, sipat diéléktrik, anti pamukiman, insulasi panas sareng anti kendur.

5. Dibandingkeun sareng pabrik anu sanés, Naon kaunggulan anjeun?
Stabilisasi Kualitas: Kami ngagaduhan sertipikat pabrik di Zhejiang kalayan standar T / ZZB 1420-2019, anu ngagambarkeun standar kualitas pangluhurna di Cina.
Pabrikan pangageungna: Kaluaran taunan kami produk hidrofilik nyaéta 8,000 ton.
Otoritas Anjog : Kami parantos janten perusahaan anu berpengaruh dina industri silikon di Cina.

6. Naon peunteun anjeun gaduh?
Kelas Hidrilik: FST-150 / FST-200 / FST-380 / FST-430

7. Naon harga produk anjeun?
Harga dumasar kana peunteun anu sabenerna. Nalika harga bahan baku turun naek, urang tiasa nyaluyukeun harga saluyu, punten naroskeun sateuacan nempatkeun pesenan.

8. Naon istilah pamayaran?
Utamana T / T, L / C sareng D / P, istilah pembayaran saleresna mangga parios kalayan penjualan nalika nempatkeun pesenan.

9. Sabaraha lami pikeun ngatur pangiriman saatos mesen?
Kami bakal ngatur pangiriman langsung numutkeun jadwal sareng kaayaan manufaktur. Kusabab jadwal pengiriman atanapi faktor anu sanés, mangga parios kalayan penjualan nalika mesen.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk