Filed Silica FST- 150 ti Fushite pikeun perekat sareng sealant

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ciri-cirina
FST-150 nyaéta silika filed hidropil sareng luas permukaan khususna sakitar 150 m2 / g.

Parameter Produk

FST-150

Kalayan silikon FST fume ti Fushite, anjeun tiasa ngahasilkeun perekat kualitas luhur anu épéktip pikeun sambungan anu tiasa diandelkeun.

Kaunggulan tina silika pikeun perekat sareng sealant
● Ngaronjatkeun sipat réhologis sareng mékanis
● Agén anti sédiméntasi pikeun stabilitas panyimpenan anu ditingkatkeun
● Ngaronjatkeun pamrosésan
● Kasesuaian pikeun perekat anu transparan pisan sareng panyegel
● Teknologi aplikasi global pikeun konsumén di dunya
● Paling serbaguna Silika Fumed portopolio produk

Jinis silika hidrofilik urang ningkatkeun sipat rééhologis sareng mékanis tina perekat sareng sealant, sahingga stabilitas anu diperyogikeun tiasa kahontal kalayan leres-leres pisan. Salaku tambahan, aranjeunna ngajamin yén produk masih tiasa diolah sacara épéktip bahkan saatos période panyimpenan anu lami sareng bahan-bahanna henteu netep. FST filed silica ti FST ogé ngamungkinkeun anjeun ngahasilkeun perekat anu transparan sareng sealant. Téknologi aplikasi global kami ngadukung palanggan kami di dunya kalayan kamajuan masing-masing.

Sertipikat
FST-150

Pakét & Pangiriman
10kg / Kantong; Kantong kertas kraft bodas,
Pikeun 20 GP éta tiasa ngamuat produk 2200kg kalayan 10 palét, 22bags / palét;
Pikeun 40 GP éta tiasa ngamuat produk 2400kg kalayan 20 palét, 22 kantong / palét;
Pikeun 40 HQ éta tiasa ngamuat produk 4800kg kalayan 20 palét, 24 kantong / palét

FAQ:
1. Dupi perusahaan anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
Pabrikan. Kami parantos nalungtik sareng ngadamel fica silika salami 30 taun. Kami pabrik luhur silika fumed kalayan prosés manufaktur anu saé sareng stabil di Cina

2. Naon bahan baku utamina?
Silika filed disintésis ku piramidolisis silikon tetrachloride dina seuneu hidrogén sareng oksigén. Bahan baku utama kami nyaéta silikon tetrachloride.

3. Naon aplikasi utama?
Silika fume utamina diterapkeun dina bidang HTV, RTV, perekat cair éléktronik, perekat, agén defoaming, mangsi sareng lapisan, tuangeun sareng ubar, kimia kimia, susukan sato, lukisan sareng sajabina.

4. Naon pangaruh anu aya hubunganana sareng silika fumed?
Nalika silika fumed dianggo salaku pangisi atanapi aditif, éta ngabantosan dina penebalan, penguatan, transparansi, aliran bébas, thixotropy, sipat diéléktrik, anti pamukiman, insulasi panas sareng anti kendur.

5. Dibandingkeun sareng pabrik anu sanés, Naon kaunggulan anjeun?
Stabilisasi Kualitas: Kami ngagaduhan sertipikat pabrik di Zhejiang kalayan standar T / ZZB 1420-2019, anu ngagambarkeun standar kualitas pangluhurna di Cina.
Pabrikan pangageungna: Kaluaran taunan kami produk hidrofilik nyaéta 8,000 ton.
Otoritas Anjog : Kami parantos janten perusahaan anu berpengaruh dina industri silikon di Cina.

6. Naon peunteun anjeun gaduh?
Kelas Hidrilik: FST-150 / FST-200 / FST-380 / FST-430

7. Naon harga produk anjeun?
Harga dumasar kana peunteun anu sabenerna. Nalika harga bahan baku turun naek, urang tiasa nyaluyukeun harga saluyu, punten naroskeun sateuacan nempatkeun pesenan.

8. Naon istilah pamayaran?
Utamana T / T, L / C sareng D / P, istilah pembayaran saleresna mangga parios kalayan penjualan nalika nempatkeun pesenan.

9. Sabaraha lami pikeun ngatur pangiriman saatos mesen?
Kami bakal ngatur pangiriman langsung numutkeun jadwal sareng kaayaan manufaktur. Kusabab jadwal pengiriman atanapi faktor anu sanés, mangga parios kalayan penjualan nalika mesen.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk