Aplikasi

Palapis Sareng Cét

FST fica silica tiasa dianggo pikeun ngarobih sistem thixotropy, ngatur viskositas, ngamajukeun aliran gratis, nyegah caking sareng ngarobih épék éléktrostatik. Éta ogé dipaké pikeun ngendalikeun gloss dina sababaraha palapis, sapertos uréthane satin finish.

Sealants jeung Perekat

Dina anjing laut sareng perekat, silika fumed ngagaduhan peran penting dina pangendali rééhologis sareng kakuatan viskositas.
Nalika silika fumed ditambihan sareng disebarkeun dina perekat sareng sealants, jaringan agrégat silika kabentuk, sahingga ngalir sipat matrix diwatesan sareng viskositas ningkat, kandel properti diwanohkeun; tapi, nalika shearing dilarapkeun, beungkeut hidrogén sareng jaringan silika putus, viskositas matrikna turun, ieu ngamungkinkeun perekat sareng sealant tiasa diterapkeun kalayan lancar; nalika gunting dipiceun, jaringan disimpen sareng viskositas matrix ningkat, ieu nyegah perekat sareng sealant tina kendor nalika prosés penyembuhan.

Tinta Percetakan

Dina tinta percetakan termal, silika filed hidropil nyepetkeun laju pangeringan, éta ngabantuan ngahindarkeun produk anu kusut sareng kabur anu disababkeun ku mangsi baseuh.
Dina tinta percetakan normal, hidrofobik fika silika ngawatesan mangsi kana cai adsorb sareng ngaleungitkeun busa, intensitas warna na ningkat nalika permukaan tinta masih bersinar. Dina percetakan gravure, percetakan flexography sareng percetakan sutera, fica silica dianggo salaku agén anti-settling, sareng éta tiasa ngendalikeun volume tinta nalika printer damel pikeun hasil percetakan anu bersih sareng jelas.

Plastics dumasar kana PVC

Silika fumed nyayogikeun kendali réologi, nyegah nempel, sareng ningkatkeun sipat diéléktrik. Dina lawon anu dicitak vinil ngarobih sipat vinil janten henteu nembus kana lawon, tapi tetep dina permukaan.

Karét sareng sanyawa karét

Karét silikon tahan tahan, tahan suhu luhur sareng handap sareng listrik-terisolasi. Nanging, ranté molekul karét silikon lemes, gaya interaksi antara ranté molekul lemah, janten karét silikon kedah diperkuat sateuacan dianggo sacara aktual.

Kabel Gél
Filed Silica dipaké salaku kandel sareng agén thixotropic dina produksi bahan insulasi pikeun kabel tambaga sareng serat-optik.

Résin poliéster sareng Mantel Gél
Silika fume digunakeun sacara éksténsif dina résin poliéster pikeun produksi parahu, bak, truk, sareng aplikasi sanés anu nganggo lapisan laminasi. Dina résin laminasi, produk na fungsina salaku kandel, nyegah saluran résin nalika ngubaran. Dina jas gél, pangaruhna kandel nyegah sag, ningkatkeun kandel sareng penampilan pilem. Dina sétén sareng séhat perbaikan, éta ngatur kandel, aliran sareng thixotropy pikeun ngahontal hasil anu diperyogikeun.

Gajih
Silika fumed nyayogikeun pangaruh penebalan anu hadé dina minyak mineral sareng sintétik, minyak silikon sareng campuran.

Farmasi sareng Kosmétik

Silika fumed kalayan ukuran partikel leutik, luas permukaan anu ageung, struktur keropos sareng sipat fisik sareng kimia khusus, kakhususan ieu masihan silika kagunaan adsorpsi anu saé sareng stabilitas bio-chem anu luhur.

Dina kosmétik, éta ogé dianggo salaku agén rééhologi sareng bantosan anti caking. Aplikasi kaasup tablet, krim, bubuk, gel, salep, pasta gigi sareng kuku. Orisil nyegah pamisahan fase dina sistem emulsi.

Aplikasi anu sanés

Batré - dipaké dina batré asam timah.

Isolasi Termal

Kusabab prosés manufaktur khusus sareng struktur tilu diménsi, silika fumed ngagaduhan sipat ukuran partikel primér leutik, luas permukaan khusus anu ageung, porositas tinggi sareng stabilitas termal, masihan bahan insulasi termal konduktivitas panas anu handap pisan.

Dahareun

Nalika dilarapkeun dina bubuk tuangeun, silika fumed dianggo salaku agén anti caking sareng bantosan aliran gratis. Kusabab parobihan suhu, kalembaban sareng tekanan dina waktos panyimpenan sareng angkot, bubuk gampang dijajan, anu pangaruhna goréng kana kualitas sareng umur simpé tina produk akhir.

Résin poliéster henteu jenuh (UPR)

Dina produk UPR, silika haseup masihan transparansi tinggi sareng sipat fisik anu saé bahkan dina konsentrasi rendah. Ieu ningkatkeun kualitas produk na turun-aliran.

Pupuk

Pupuk gampang dijajan nalika didamel, disimpen sareng jaman transportasi kusabab robih suhu, kalembaban sareng tekanan. Masalah anu disababkeun ku pupuk caked bakal ngakibatkeun turun naek kualitas produk. Silika fumed ngamungkinkeun sipat pupuk anu ngocor pikeun ngonpigurasi sacara sampurna, kamampuan adsorpsi anu saé sareng kamampuan hygroscopic anu hébat tina silica fumed ningkatkeun sipat anti caking na.

Tuang Sato

Silika fume, salaku réagen tambihan aliran, dilebetkeun kana pakan prampakan mineral sanyawa, vitamin premix sareng aditif bubuk sanés dina pakan ternak kanggo ngamajukeun pasipatan anu ngalir. Silika fumed tiasa sacara signifikan ngirangan tren caking pikeun ngamungkinkeun pakan ternak dina kaayaan ngalir anu saé, ningkatkeun efisiensi manufaktur sareng kualitas produk.