Bubuk Amorf Filed Silica FST-380

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ciri-cirina
FST, nami mérek kami silikat fumed, mangrupikeun bubuk anu bodas, bodas sareng amorf. Éta ogé dicirikeun ku ukuran partikel sub-mikron na, morfologi bola, luas permukaan khusus anu luhur, purity luhur sareng kimia permukaan unik. Pasipatan ieu ngamungkinkeun FST dianggo dina sababaraha aplikasi industri.

Masing-masing partikel ukuranna beda-beda ti diaméterna 7 dugi 40 nm, sareng kisaran 100 dugi 400 m2 / g dina luas permukaan khusus kalayan BET.

Ukuran partikel silika fumed tiasa dirobih ku manipulasi kaayaan réaksi nalika didamel dina seuneu.

Aplikasi & Pasipatan
Sealants, napel sareng caulks
Karét silikon
CMP slurry (Abrasive) pikeun éléktronika wafer semi konduktor
Kontrol Rééhologi
Mantel gél poliéster henteu jenuh
Résin poliéster henteu jenuh
Aliran gratis
Panas sareng insulasi listrik

TYJ (2)

Pakét & Pangiriman
10kg / Kantong; Kantong kertas kraft bodas,
Pikeun 20 GP éta tiasa ngamuat produk 2200kg kalayan 10 palét, 22bags / palét;
Pikeun 40 GP éta tiasa ngamuat 4400kg produk nganggo 20 palét, 22bags / palét;
Pikeun 40 HQ éta tiasa ngamuat produk 4800kg kalayan 20 palét, 24 kantong / palét

FAQ:
1. Dibandingkeun sareng pabrik anu sanés, Naon kaunggulan anu anjeun gaduh?
Stabilisasi Kualitas: Kami ngagaduhan sertipikat pabrik di Zhejiang kalayan standar T / ZZB 1420-2019, anu ngagambarkeun standar kualitas pangluhurna di Cina.
Pabrikan pangageungna: Kaluaran taunan kami produk hidrofilik nyaéta 8,000 ton.
Otoritas Anjog : Kami parantos janten perusahaan anu berpengaruh dina industri silikon di Cina.

2. Naon peunteun anjeun gaduh?
Kelas Hidrilik: FST-150 / FST-200 / FST-380 / FST-430

3. Naon harga produk anjeun?
Harga dumasar kana peunteun anu sabenerna. Nalika harga bahan baku turun naek, urang tiasa nyaluyukeun harga saluyu, punten naroskeun sateuacan nempatkeun pesenan.

4. Naon istilah pamayaran?
Utamana T / T, L / C sareng D / P, istilah pembayaran saleresna mangga parios kalayan penjualan nalika nempatkeun pesenan.

5. Sabaraha lami pikeun ngatur pangiriman saatos mesen?
Kami bakal ngatur pangiriman langsung numutkeun jadwal sareng kaayaan manufaktur. Kusabab jadwal pengiriman atanapi faktor anu sanés, mangga parios kalayan penjualan nalika mesen.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk