Ngeunaan Fushite

1632907190(7)

Siklus Héjo Fushite Ngembangkeun Bahan Kimia

Grup ZheJiang Fushitemangrupikeun produsen profesional bahan berbasis silikon di Quzhou, Cina. Saatos 30 taun pamekaran, perusahaan urang parantos kéngingkeun reputasi tinggi pikeun janten produsen bahan silikon fokus kualitas dina industri. Grup Fushite perenahna di Quzhou Hi-Tech Industrial Park, urang gaduh 3 pabrik pabrik utama, kalayan produksi taunan 10000 ton fika silika, 20000 ton karét silikon, sareng 20000 ton minyak silikon.

Misi & Visi

Kombinasi kamahéran inovatif sareng pamekaran sirkular mangrupikeun faktor kasuksésan kritis pikeun Fushite janten pamimpin di sababaraha industri.

Tanggung jawab

Kami komitmen pikeun taat kana konsép Siklus Héjo ngarah tren anyar dina inovasi téknologi, ngahontal jangkungna énggal dina pamekaran ilmiah.

gdfs

Fushite ngagagas produksi Filed Silica salami taun 2000an, anu janten bahan dasar pikeun industri silikon, salaku panaratas di Cina. Ti saprak diadegkeun, bisnis Filedite's Fumed Silica parantos ngahontal kamekaran anu mayeng ngalangkungan kapuasan pelanggan.
Ayeuna Fushite sanggup ngahasilkeun 10.000 MT / taun Fumed Silica, posisi Fushite salaku salah sahiji 5 pabrik Fica Silica Top di dunya.
FST, nami mérek kami silikat fumed, mangrupikeun bubuk anu bodas, bodas sareng amorf. Éta ogé dicirikeun ku ukuran partikel sub-mikron na, morfologi bola, luas permukaan khusus anu luhur, purity luhur sareng kimia permukaan unik.

Pasipatan ieu ngamungkinkeun FST dianggo dina sababaraha aplikasi industri.
Masing-masing partikel ukuranna beda-beda ti diaméterna 7 dugi 40 nm, sareng kisaran 100 dugi 400 m2 / g dina luas permukaan khusus kalayan BET.
Ukuran partikel silika fumed tiasa dirobih ku manipulasi kaayaan réaksi nalika didamel dina seuneu.

Pasipatan

Kandel Sareng Thixotropy

Nyayogikeun pangaruh kentel sareng thixotropic dina sistem cair sapertos poliéster, epoxies, sareng résin urétana

Pangaruh anti ngabéréskeun

Ningkatkeun paripolah gantung dina sistem cair, sapertos palapis pigmén atanapi résin anu ngandung pangisi.

Pangaruh anti pameungpeuk

Éta ditambihkeun kana résin pilem kanggo ngirangan "nempel". Éta ngirangan hubungan caket antara lapisan pilem

Penguatan

Ngaronjatkeun sababaraha sipat mékanis elastomer, kalebet modulus, pemanjangan nalika istirahat, nguatkeun tarik sareng résistansi cimata.

Muatan Listrik

Hal ieu dianggo salaku tambihan toner pikeun nyetél ciri muatan listrik.

Adsorben

Éta fungsina salaku pamawa idéal atanapi substrat pikeun bahan aktip kusabab luas permukaanna anu khusus sareng inersitas ayana sadayana bahan kimia kecuali alkali kuat sareng asam hidrofluorik

Isolasi

Kalayan konduktivitas kaayaan padet anu lemah pisan sareng jarak anu lega diantara partikel, éta nyayogikeun sipat insulasi listrik sareng termal anu hadé

Pangaruh anti caking

Pikeun karakteristik aliran anu ningkat: Éta tiasa dianggo pikeun ningkatkeun stabilitas gudang bubuk anu khusus rentan ka caking. Éta ogé tiasa dianggo pikeun ningkatkeun karakteristik aliran sareng nyegah masalah aliran.

Wisata Pabrik