Tentang Kami

Grup ZheJiang Fushite mangrupikeun produsen profesional bahan berbasis silikon di Quzhou, Cina. Saatos 30 taun pamekaran, perusahaan urang parantos kéngingkeun reputasi tinggi pikeun janten produsen bahan silikon fokus kualitas dina industri. Grup Fushite perenahna di Quzhou Hi-Tech Industrial Park, urang gaduh 3 pabrik pabrik utama, kalayan produksi taunan 10000 ton fika silika, 20000 ton karét silikon, sareng 20000 ton minyak silikon. Langkung ti 500 karyawan, kalebet 103 propésional anu sami bagikeun tujuan anu sami, pikeun mastikeun palanggan kami nampi jasa pangsaéna sareng produk anu sampurna.

Riwayat Perusahaan

    Kami narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kalayan produk kualitas. Nyuhungkeun inpormasi, Sampel & Kutipan, Hubungi kami!

    panilitian